Are 60 de ani, dar arata senzational: ten impecabil si silueta perfecta! Cum s-a prezentat Anastasia Lazariuc la cel mai recent concert al ei


Timpul pare ca sta in loc pentru Anastasia Lazariuc, care pare neschimbata la aproape 60 de ani. Cantareata a avut zilele trecut un concert, unde a impresionat cu o tinuta eleganta si cu un look foarte fresh.


Anastasia Lazariuc a urcat pe scenă la cel mai recent concert al sau intr-o rochie elegantă, din mătase naturală ciclam, realizată de Mirela Stelea.  Anastasia şi-a dorit o rochie într-o culoare vie, pastelată, iar rezultatul i-a oferit un look proaspăt, adolescentin. 

Creaţia este realizată din mătase foarte fină, cu suprapuneri de material, talia fiind pusă în valoare de o centură din mătase argintie. 

"Anastasia este un etalon de frumuseţe şi de eleganţă. Arată minunat, atât într-o rochie neagră, cât şi purtând culoare. Rochia ciclam creată special pentru ea este o dovadă de îndrăzneală şi exuberanţă. Are un spirit tânăr şi o jovialitate în privire pe care n-am mai întâlnit-o pana acum. Sunt onorată că Anastasia a ales să-mi poarte creaţiile", declară Mirela Stelea.

  • Are 60 de ani, dar arata senzational: ten impecabil si silueta perfecta! Cum s-a prezentat Anastasia Lazariuc la cel mai recent concert al ei

related posts

Modifică setările cookies