Ariana Grande, transformata complet. Cum arata cantareata cu parul blond


Vedeta inca din copilarie, Ariana Grande nu poate trece nerecunoscuta, oricunde s-ar aflsa. Parul lung, saten, prins intr-o coada de cal perfecta, o da de gol la orice aparitie. Acum asta s-a schimbat, pentru ca tanara a decis sa devina blonda.


Considerata una dintre cele mai sexy vedete ale momentului, Ariana reuseste deseori sa le intreaca in popularitate pe Selena Gomez, Demi Lovato sau Miley Cyrus. Tanara de 24 ani a dovedit in repetate randuri ca vocea ei este uimitoare atunci cand canta live, iar din punct de vedere fizic nimeni nu ii poate reprosa nimic.

Ariana a decis, dupa multi ani in care a adoptat acelasi look, sa devina blonda si chiar si-a ales o culoare platinata, complet diferita de nuantele de brunet si saten de pana acum.

Chiar daca a fost activa pe retelele de socializare, tanara a bifat prima sa aparitie publica in calitate de blonda, de curand. Zambitoare, la bratul iubitului ei, Arianei pare sa i se potriveasca de minune noul look:

Cantareata a fost inclusa in topul celor mai influente 100 de persoane din lume, de cei de la revista Time, anul trecut, asa ca nu ar fi deloc de mirare ca o multime dintre fanele sale adolescenta sa ii adopte look-ul.

  • Ariana Grande, transformata complet. Cum arata cantareata cu parul blond

related posts

Modifică setările cookies