"M-am simtit scarbita si obiectificata" Ce gest al unui fan facut-o pe Ariana Grande sa reactioneze asa


Una dintre cele mai finute cantarete a fost jignite de unul dintre fanii sai, in prezenta iubitului. Vedeta de 23 de ani a reactionat in mediul online.


Ariana a povestit pe Twitter despre una dintre intalnirile pe care le-a avut cu fanii sai, declarandu-se profund afectata de comportamentul unui dintre ei.

"Era galagios si incantat si aproape ca intrase in masina noastra cu totul. M-am gandit cat de dragut este, pana cand l-am auzit spunand Ariana este sexy ca naiba, omule, te vad culcandu-te cu ea", a scris cantareata, indignata. "Ce naiba? Poate nu pare ceva important pentru voi, dar m-am simtit scarbita si obiectificata. in plus, stateam chiar acolo cand a spus asta. Am fost tacuta si ranita incepand din momentul ala. Astfel de lucruri se intampla mereu si contribuie la sentimentul se teama si insuficienta. Nu sunt o bucata de carne pe acre un barbat o utilizeaza pentru placerea lui. Sunt o persoana adulta care are o relatie cu un barbat care o trateaza cu dragoste si respect", si-a incheiat Ariana mesajul.

Cantareata are o relatie cu Mac Miller, pe care a confirmat-o in vara acestui an.

Vezi mesajul integral aici:

  • M-am simtit scarbita si obiectificata Ce gest al unui fan facut-o pe Ariana Grande sa reactioneze asa

related posts

Modifică setările cookies