Asa arata cand juca in "Familia Addams", iar in prezent este mama si o prezenta angelica. Cum arata actrita acum


Christina Ricci face parte din generatia copiilor-minune de la Hollywood, de la inceputul anilor '90. Tanara a jucat in filme celebre precum Addams Family sau Casper, unde a adus la viata personaje care in prezent nu ii mai seamana aproape deloc.


Micuta Wednesday, pe care o urmareau o multime de oameni din intreaga lume, este acum mama si cu greu poate fi recunoscuta de cei care nu stiu ca ea este fiica familiei Addams.

Christina este casatorita cu James Heerdegen, din luna octombrie a anului 2013. Ceremonia a avut loc la Harold Pratt House And Peterson Hall, in Manhattan, dupa o relatie de doi ani, iar cei doi au devenit parintii unui baietel, in 2015.

Proaspata mamica si-a pastrat insa silueta, urmele sarcinii fiind invizibile pe corpul sau, iar acum se poate spune ca arata chiar foarte bine, parul blond si silueta miniona ajutand-o sa aiba o aparitie angelica, la varsta de 36 de ani.

Actrita filmeaza in prezent pentru productia "Z:The Beginning of Everything", in rolul Zeldei, sotia lui F.Scott Fitzgerald. Desi Christina poarta peruca la filmari, ultimele imagini cu ea arata ca se potriveste foarte bine in noul sau rol.


Tu ce parere ai, ai fi recunoscut-o pe Wednesday?

Vezi mai multe magini in galeria foto de mai jos:

  • Asa arata cand juca in Familia Addams , iar in prezent este mama si o prezenta angelica. Cum arata actrita acum

related posts

Modifică setările cookies