Asa arata ,,cea mai roz persoana din lume". Cine este femeia care traieste inconjurata exclusiv de aceasta culoare


Kitten Kay Sera nu este o pustoaica tipica, celebra pe Instagram, insa varsta nu a impiedicat-o sa devina celebra. Era si greu sa nu se intample asta, avand in vedere ca femeia este o adevarata aparitie...roz.


,,Ai o singura viata, asa ca fa ce iti place si exprima-te cum vrei", spune Kay, care a povestit publicatiilor internationale ca si-a aruncat tot ce avea in locuinta si nu era roz. 

,,Doamna Roz a Hollywood-ului" a inceput sa se imbrace asa inca din 1980 si desi sunt multe persoane ,,monocromatice", Kay spune ca ea nici macar nu agreeaza prea multe nunte de roz, ci in special una.  

Come and meet the reigning #pinkestpersonintheworld at the @melrosetradingpost this Sunday OCT 8th where we will be the celebrity guests for the 20th anniversary party ! I will also be signing and reading from my new children’s book “Miss Kisses : The Pup Who Turned Pink!! ???????????????? Photo by @olegbogdancom ???? admission is 3 bux ! My book is $20 #THEPINKLADYOFHOLLYWOOD #PINKLADY #PINKLADYOFHOLLYWOOD #PINKLADYHOLLYWOOD #THEPINKLADY #TOTELLTHETRUTH #KITTENKAYSERA #COMMERCIALACTOR #RECORDINGARTIST #THEQUEENOFPINK #PINKQUEEN #QUEENOFPINK #LAVIENROSE #TVPERSONALITY #MISSKISSES #RIPLEYSBELIEVEITORNOT #MELROSETRADINGPOST #PEPTOBISMOL #DARETOBEDARING #INFLUENCER #PINKDOG #PINKONPINK #THEPINKESTPERSONINTHEWORLD #PEERSPACE #PINKHAIR #ONLYPINK #CREATIVEARTISTAGENCY #MISSKISSESTHEPUPWHOTURNEDPINK #THEPINKPALACE

A post shared by KittenKay Sera (@kittenkaysera) on


Sera are acum peste 43 000 de followeri, care ii apreciaza  fotografiile de pe Instagram. Pozata de fotografi care au lucrat cu nume mari, precum Madonna si Janet Jackson, femeia a fost descrisa ca fiind o persoana extrem de placuta si de pozitiva, generoasa si fericita.

Femeia Roz a bifat aparitii in Harper's Bazaar Spania, Daily Mail si Business Insider si a fost invitata la o multime de show-uri televizate. 

,,Viata mea este un fel de 50 Shades of Pink. Culoarea asta pur si simplu ii face pe toti mai fericiti. Aduce energie pozitiva in lumee. De ce sa nu fii un flamingo intr-o lume plina de porumbei."

  • Asa arata ,,cea mai roz persoana din lume . Cine este femeia care traieste inconjurata exclusiv de aceasta culoare

related posts

Modifică setările cookies