Asa vrea Scary Spice sa arate ca si-a revenit dupa divort. Cum s-a imbracat pentru America's Got Talent


Ultima tinuta purtata purtata de Melanie Brown i-a facut pe cei de la diverse publicatii internationale sa spuna ca artista si-ar dori sa revina in topul "burlacitelor". Dupa scandalul monstruos in care a fost implicata alaturi de fostul sau sot, Mel B pare sa isi revenit complet si cu siguranta nu trece neobservata.


Fosta membra a trupei Spice Girls si-a acuzat fostul sot, producatorul TV Stephen Belafonte,  ca a umilit-o,  a batut-o si a amenintat-o cu un sex-tape in trei, filmat de acesta fara ca ea sa stie.

In documentele depuse in instanta, Melanie Brown a detaliat un incident petrecut in 2007, cand Stephen Belafonte a lovit-o si a trantit-o pe podea, sugrumand-o, in seara finalei show-ului de televiziune ”Dancing with the Stars”. De asemenea, cantareata sustine ca sotul o obliga sa participe la partide de sex in trei, cu diverse femei. Insa cea mai vizata dintre aceste femei ar fi fost chiar bona familiei.

O declaratie socanta este cea a dadacei, pentru cei de la The sun, carora le-a povestit ca Mel B a "agatat-o" pe cand avea 18 ani, era "naiva si curioasa" si au convins-o cu "alcool, faima si sex". Mel B i-ar fi oferit sfaturi legate de viata sexuala, cum se intretine o familie, ce se intampla in entertainment si ca o lua cu ea in calatoriile familiei. Dadaca a mai povestit ca se simte tradata de Mel B, care ii era adevarata partenera si nu Belanfonte, asa cum acuza cantareata. 

Acum, cand divortul celor doi continua in liniste, Mel B se preocupa cu aparitiile sale si cu a le face cat mai extravagante, iar daca judecam dupa ultima salopeta purtata, este clar ca acest lucru ii reuseste.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Asa vrea Scary Spice sa arate ca si-a revenit dupa divort. Cum s-a imbracat pentru America s Got Talent

related posts

Modifică setările cookies