Pareau cel mai fericit cuplu. Fosta Scary Spice, Mel B, divorteaza de sotul sau dupa 10 ani de casnicie


Cand ne gandim la Mel B si la sotul ei, Stephen Belafonte, ne vin in minte imaginile din vacantele lor de vis, in locuri exotice, acolo unde pareau cel mai fericit cuplu de pe pamant. 

Tag-uri: #Mel B #divort

Insa in 10 ani de casnicie au aparut si probleme in cuplu. Daily Mail scrie ca sotul lui Mel B era posesiv si ca, potrivit unor surse credibile, mariajul lor era unul toxic. Mai mult, se pare ca fosta membra a trupei Spice Girls planuia sa divorteze inca de acum doi ani. Potrivit Daily Mail, cei doi s-ar fi certat si pe averea de 40 de milioane a vedetei.

Se pare ca Melanie si-ar fi dat seama ca mariajul ei nu mai are sens sa continue in momentul in care a murit tatal ei si a petrecut mai mult timp alaturi de familia sa, care oricum nu il placea pe Belafonte.

In acele documente oficiale, artista a precizat ca data separarii sale de Stephen Belafonte este 28 decembrie. Mel B a cerut judecatorului sa ii acorde custodie comuna asupra fiicei cuplului, Madison Brown Belafonte, in varsta de cinci ani.

Melanie Brown si Stephen Belafonte, ambii in varsta de 41 de ani, s-au casatorit in 2007, dupa o logodna de cinci luni. Cei doi i-au crescut impreuna pe copiii proveniti din relatiile lor anterioare: Angel Iris Murphy Brown, fiica in varsta de noua ani pe care Mel B o are cu fostul ei iubit Eddie Murphy, Phoenix Chi Gulzar, fiul de 17 ani pe care artista il are cu fostul ei sotJimmy Gulzar, respectiv Giselle Belafonte, fiica in varstă de 12 ani pe care Stephen Belafonte o are cu fosta lui iubita.

  • Pareau cel mai fericit cuplu. Fosta Scary Spice, Mel B, divorteaza de sotul sau dupa 10 ani de casnicie

related posts

Modifică setările cookies