Ashley Roberts și-a etalat formele la Brit Award într-o rochie decupată


Ashley Roberts, fosta componentă a trupei pop-dance din America, ”Pussycat Dolls”,  a atras toate privirile cu ținuta purtată la gala Brit Awards 2022 din Londra. Rochia neagră mulată a lăsat la vedere corpul extrem de sexy al artistei.


Fanii lui Ashley Roberts au fost de-a dreptul uimiți să o vadă pe cântăreață într-o rochie atât de decupată în zona sânilor și abdomenului. Formele artistei au atras rapid atenția tuturor, iar fotoreporterii nu au ezitat să o "îmbrace" pe artistă într-o ploaie de blițuri strălucitoare. Încrezătoare și entuziasmată, cântăreața a zâmbit mulțumită în fața camerelor și și-a etalat silueta impecabilă pe covorul roșu! 

Un singur lucru e clar aici! Ashley Roberts i-a amețit pe toți cu ținuta ei sumară! 

Ea a pășit lasciv și a flirtat cu cei din fața ei, lăsând amintire fotografilor o serie de cadre extrem de expresive.

Ashley Roberts a asortat rochiei o pereche de sandale negre cu toc înalt. Blondina a purtat un machiaj smokey eyes lejer și o coafură simplă ce i-a pus în valoare părul bogat și strălucitor.

Accesorizare a fost, desigur, una în ton cu rochia. Mănușile negre din piele i-au evindețiat vedetei ținuta, oferindu-i un strop de eleganță și unicitate.

Rochia a fost creată de designerul libanez Eli Mizrahi și aparține casei de modă Monot. 

Simt că multe dintre piesele mele de colecție îi vor oferi lui Ashley acea atitudine de invingătoare”, a spus cu entuziasm creatoarea de modă.

Foto: Profimedia/Gettyimages
 
Vezi și:
 
Making of – Românii au Talent: Imagini din culise
  • Ashley Roberts și-a etalat formele la Brit Award într-o rochie decupată

related posts

Modifică setările cookies