ASUS Zenbook DUO (UX8406) dă startul unei noi ere a laptopurilor extrem de portabile, capabile să concureze cu eficiență sistemele desktop tradiționale cu mai multe monitoare, fără a fi limitate de constrângerile acestora. Lucrul de oriunde, fără compromisuri, devine mai simplu ca niciodată.

Două ecrane ASUS Lumina OLED de dimensiune completă

Noul model ASUS Zenbook DUO (UX8406) impresionează cu cele două ecrane OLED, fiecare cu o diagonală de 14 inch, oferind o rezoluție fină 3K (2880 x 1800 pixeli), iar împreună creează un spațiu de lucru generos cu diagonală totală de 19.8 inchi. Pentru o performanță adecvată în scenarii de productivitate, ASUS a folosit componente de ultimă generație și un set complet de porturi I/O.

Acestea nu sunt doar simple ecrane, deoarece utilizează tehnologia de vârf ASUS Lumina OLED, furnizând culori precise, un contrast impresionant ce depășește valoarea uluitoare de 1.000.000:1, un timp de răspuns instantaneu de 0.2 milisecunde și o luminozitate maximă în modul HDR de 500 niți care atrage certificarea VESA Display HDR True Black 500.

Cu o rată de împrospătare rapidă a imaginilor la 120 Hz și margini subțiri ce conferă un raport ecran-corp de 91%, experiența vizuală este deosebită, oferind o claritate fără egal.

Laptopul proiectat pentru nevoile nomazilor digitali

Datorită versatilității oferite de cele două ecrane, acest laptop este, fără îndoială, alegerea ideală pentru nomazii digitali. Cele două ecrane pot fi configurate în diverse moduri pentru a oferi un spațiu virtual maxim: de la modul tradițional laptop, la cel cu două ecrane aranjate orizontal sau vertical, deschise la 180 de grade, moduri unde tastatura Bluetooth este detașată de șasiul laptopului, sau chiar modul în care utilizatorul folosește tastatura virtuală afișată pe ecranul inferior.

Artiștii digitali se pot bucura de funcționalitatea naturală a stylus-ului ASUS Pen 2.0, capabil să detecteze 4096 de niveluri independente de presiune.

În scenariile în care ești constrâns de spațiul disponibil de unde lucrezi, al doilea ecran poate fi folosit pentru afișarea virtuală a tastaturii și touchpad-ului. Indiferent de modul ales, prin gestul de simplă glisare simultană cu șase degete, pe ecran este afișat imediat panoul de utilități practice, de unde poți gestiona parametrii cei mai importanți ai sistemului.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) este echipat cu un set complet de porturi I/O, în ciuda designului său subțire de doar 1.99 cm și greutății de 1.35 kg, plus 0.3 kg pentru tastatura Bluetooth. Cu o baterie de 75 Wh, mai rezistentă la uzură cu până la 20% mai multe cicluri de încărcare, acest laptop oferă o autonomie impresionantă de peste 13 ore și poate fi gata pentru a relua lucrul foarte rapid, încărcându-se până la 60% în doar 49 de minute.

Performanța excelentă a sistemului este garantată de procesorul Intel Core Ultra 9-185H cu 16 nuclee și 22 de fire de execuție paralelă ce rulează la până la 5.1 GHz, și care este asistat de NPU-ul Intel AI Boost, un modul care accelerează sarcinile AI.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) continuă să ofere nivelul ridicat de durabilitate validat de cel mai strict standard militar al armatei americane, MIL-STD-810H, de aceea este oferit cu o garanție comercială de 3 ani.

Zenbook DUO (2024) este cel mai premiat laptop al ediției 2024 CES, cu 24 distincții “Best of CES” acordate de publicații prestigioase în cadrul evenimentului și laureatul “CES Innovation AWARDS”.

Doritorii pot achiziționa noul ASUS Zenbook DUO (UX8406) prin precomandă din eShop ASUS România sau de la partenerii autorizați ASUS.