Vedetele care au aparut aproape goale pe covorul rosu. Vezi cele mai dezastruoase aparitii din istorie


Decolteuri obraznice, transparente, slituri adanci – toate aceste trucuri vestimentare fac parte dintotdeauna din garderoba vedetelor care vor sa atraga atentia pe covorul rosu. Urmatoarele 5 vedete au vrut sa fie sexy, dar si-au asigurat un loc pe vecie in topul celor mai penibile si lipsite de bun-gust aparitii vestimentare.


1.    Rose McGowan are 38 de ani si este cunoscuta in prezent pentru rochiile mulate si decoltate, extreme de provocatoare. Acum 13 ani nu avea insa la fel de mult fler pentru moda, cum demonstreaza si aceasta aparitie penibila de la premiile VMA din 1998. Punem pariu ca ar vrea sa stearga imaginile de mai sus?

2.    Se pare ca premiile Video Music Awards au o traditie a aparitiilor oripilante. Mai jos o puteti vedea pe sotia rapperuluiIce-T, Coco Nicole Austin, la editia din 2005. Poate a incurcat premierea cu studioul unui film XXX?

3.    Lui Amber Rose ii place sa socheze si asta nu mai este niciun secret pentru nimeni. Iata de ce a si ales aceasta rochie decupata pentru prezentarea de moda Cerruti Man de la Paris, in 2010.

4.    Si actritele de talia Umei Thurman o pot da in bara cu gratie la nivel vestimentar. Dovada este aceasta rochie Valentino pe care actrita a purtat-o la Swarovski Fashion Rocks, la Londra, in 2007.

5.    Sharon Stone a vrut sa le reaminteasca colegelor de brasla mai tinere de vremurile ei de glorie din perioada “Basic Instinct” atunci cand a ales aceasta rochie pentru petrecerea de Oscar din 2009.

Care este, dupa parerea ta, cea mai penibila aparitie?

  • Vedetele care au aparut aproape goale pe covorul rosu. Vezi cele mai dezastruoase aparitii din istorie

related posts

Modifică setările cookies