Au dansat la bara in grup, dar nu din motivul la care te astepti. De ce sunt aceste stripteuze un adevarat model pentru alte tinere


Au dansat timp de 30 de ore non-stop si, pe langa faptul ca au ars o multime de calorii, 50 de studente din Anglia au reusit o adevarata performanta.


Pe langa faptul ca au batut un record mondial, ele au si strans o suma considerabila de bani pe care au folosit-o in scopuri caritabile.

Dans in timpul sarcinii? Uite ce miscari poti face cand esti gravida in noua luni

Cele 50 de studente si un coleg al Universitatii din New Castle si-au propus sa bata recordul mondial pentru "cel mai lung dans la bara din lume". Daca grupul care detinea prima pozitie s-a miscat lasciv timp de 24 de ore, fetele au decis sa danseze neintrerupt timp de 30 de ore si sa stranga 1.000 de lire pentru doua cazuri umanitare.

Jumatate din suma a ajuns la Infant Trust, o organizatie care ii ajuta pe copiii abuzati din Africa sa depaseasca traumele prin care au trecut, iar cealalta jumatate a ajuns la Raising and Giving, o organizatie studenteasca locala care se ocupa de sase familii nevoiase.

Presedinta Societatii de Dans la Bara a Universitatii din Newscastle a spus ca evenimentul a fost de-a dreptul minunat si ca toate fetele care au participat au dat dovada de o reala generozitate.

Evenimentul a inceput la ora 14 si s-a incheiat la ora 20, a doua zi, si a beneficiat de doua serii care dansau la bara concomitent.

Pe langa cele doua mari obiective pe care le-au indeplinit, fetele sustin ca si-au dorit si sa cultive un mesaj pozitiv si sa ii ajute pe oameni sa inteleaga ca dansul la bara nu este o activitate erotica.

  • Au dansat la bara in grup, dar nu din motivul la care te astepti. De ce sunt aceste stripteuze un adevarat model pentru alte tinere

related posts

Modifică setările cookies