Au peste 50 de ani, dar arată fantastic în costum de baie. Șapte femei fatale, cu trupuri de zeițe


La varsta la care alte femei își văd liniștite de nepoței, fără să le mai pese prea mult de felul în care arată, aceste dive nu lasă să treacă nicio zi fără să se asigure că au făcut totul pentru a arăta perfect.


1. Sharon Stone 

Are 60 de ani și arată incredibil în costum de baie. Frumoasa actriță are un corp foarte tonifiat. Poate am fi tentate să credem că a descoperit secretul tinereții veșnice, dar adevărul este că celebra actriță a recunoscut că lucrează din greu la sală, pentru a-și menține greutatea pe care o avea și la 20 de ani. În plus, este foarte atentă la alimentație. 

 

 

2. Halle Berry

La aproape 52 de ani, Halle Berry ar putea intimida orice domnișoară cu formele ei. Adevărul este că atunci când apare la plajă, în costum de baie, frumoasa actriță nu poate trece neremarcată. Împresionează cu trupul tonifiat și abdomenul super lucrat. Nu este un secret faptul că vedeta ține un regim foarte strict. Nu se atinge de zahăr și de produse animale și face sport în fiecare zi. 

 

 

3. Cindy Crawford 

 

Great end to a great weekend.

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford) pe


FostulsSupermodel pare un fel de SuperWoman, dacă e să judecăm după felul în care arată la 52 de ani. Corpul lucrat, lipsit de celulită și vergeturi este rezultatul programului dur pe care îl resepctă cu strictețe. De trei ori pe săptămână se antrenează 75 de minute, dis de dimineață.

 

 

4. Liz Hurley

 

#internationalbikiniday @elizabethhurleybeach #elizabethhurleybeach

O postare distribuită de Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) pe

Are 53 de ani și continuă să facă la proba costumului de baie. Atunci când își face apariția la plajă, frumoasa actriță atrage toate privirile. Secretul ei? Nu se atinge de dulciuri, alcool și stă departe de junk food. 

 

 

5. Demi Moore

De câte ori își face apariția în bikini, Demi Moore stârnește admirația colegilor de prosop. Vedeta în vârstă de 55 de ani arată perfect în costum de baie. Ce face pentru a arăta așa? Antrenamentul preferat al ei este numit "Bulk Perspiration", despre care se spune că arde pana la 1000 de calorii prin încălzirea corpului cu o pătură electrică imensă. 

 

 

6. Elle MacPherson

Vedeta ne demonstrează încă o dată că vârsta este doar un număr. Adevărul este că nu degeaba este poreclită "The Body".  În vârstă de 53 de ani Elle este dependentă de sport. "Ma asigur ca imi fac timp macar 45 de minute in fiecare zi pentru a face sport." Elle șine și ieta alcalina, care reduce acidul natural al corpului și bea cate 3 litri de apă zilnic.

 

 

7. Christie Brinkley

 

Week Ends are for just hanging around! Hope Everyone has a GREAT ONE! Thank you @si_swimsuit

O postare distribuită de Christie Brinkley (@christiebrinkley) pe

Are 64 de ani și a lasăt o lume întreagă cu gura căscată după ce apărut în costum de baie alături de fiicele ei în Sport Illustrated. Vegetariană convinsă, Christie Brinkley a dezvăluit că face genuflexiuni chiar și atunci când se spală pe dinți. 

  • Au peste 50 de ani, dar arată fantastic în costum de baie. Șapte femei fatale, cu trupuri de zeițe

related posts

Modifică setările cookies