Au profitat din plin de vremea de afara. Cum s-au distrat vedetele din Romania la prima zapada din acest an


Sfarsitul saptamanii trecute a adus in Romania cateva zile in care a nins din abundenta, pentru prima data in aceasta iarna, astfel ca si vedetele au profitat de ocazie pentru a se bucura de peisajul de afara.


Fie ca au iesit doar pentru a se bucura de zapada, fie ca au iesit la sanius sau au facut oameni de zapada, vedetele din Romania le-au impartasit fanilor experientelor lor din imperiul alb, astfel ca au postat numeroase fotografii pe retelele de socializare.
 

Daca Giulia nu s-a dat la o parte de la o bulgareala sanatoasa pentru care s-a imbracat adecvat, Corina a ales sa faca o serie de fotografii in zapada imbracata doar intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou.

Andreea Esca s-a fotografiat alaturi de fiica sa pe o gramada de zapada, in timp ce Inna a postat o imaginea in care aparea in timp ce mergea prin ninsoare.


 
Anna Lesko, Andra si Elena Gheorghe au fost mai harnice, cele trei poze postate pe retelele de socializare fiind foarte apreciate de fani, tinand cont ca toate trei au facut cate un om de zapada foarte haios.

 
 
 
 


 

 


Corina
 

 

 
 
 
Giulia
 

 
 
 
 
 
 

Andreea Esca

 
 
 
 
 


Inna

 
 
 
Post by Inna.
 
 
 

Anna Lesko

 
 
 
 
 

Andra

 

 


Elena Gheorghe

 
 

 
Citeste si
 

related posts

Modifică setările cookies