Au trecut sase ani de la incheierea serialul Prison Break. Cum arata acum actorii din seria care a facut senzatie


Serialul Prison Break a devenit in urma cu 10 ani un adeverat fenomen mondial cu personaje avand in spate povesti uluitoare, o conspiratie care duce pana la cele mai inalte niveluri si un erou - Michael Scofield - capabil prin genialitatea sa sa gaseasca o portita deschisa in cele mai imposibile situatii.


De la primul pana la ultimul sezon, serialul te pastreaza in suspans si te hipnotizeaza complet. Show-ul a fost interzis in 13 inchisori din SUA si atragea in medie 9.5 milioane de telespectatori pe episod in 2005 cand a fost lansat. Succesul sau imens  i-a socat pana si pe producatori. Amaury Nolasco in rolul lui Fernando Sucre, Robert Knepper ca Theodore 'T-Bag' Bagwell, Wade Williams in rolul lui Brad Bellick si Sarah Wayne Calliesin rolul doctoritei Sara Tancredi au completat o distributie enorm de apreciata.

Creatorul serialului Paul Scheuring a fost ajutat de o prietena pentru a ajunge la conceptul de baza al showului - cel al unui tanar inteligent care comite un jaf deliberat pentru a intra in inchisoare. Povestea fratelui nevinovat pe care incearca sa-l salveze de la scaunul electric si seria de conspiratii in care devine prizonier dupa ce evadeaza au fost create ulterior. Initial s-au planificat 13 episoade, dar dupa succesul proiectului, studio-ul a extins primul sezon pana la 22 de episoade.

Nascut in Oxfordshire, Anglia, Wentworth Miller este un amestec de origini; tatal sau este jamaican si german in timp ce mama sa are origini ruse, franceze, olandeze si libaneze. Miller si-a luat licenta in literatura engleza la Universitatea Princeton. Actorul isi tine viata departe de ochii presei. Dupa rolul din Prison Break, actorul s-a aratat mai mult interesat de a scrie scenarii, iar de un an apare in The Flash, un alt serial celebru la nivel international.

Frumoasa Sarah Wayne Callies care i-a devastat pe fanii serialului atunci cand a fost ucisa in show a reusit sa puna mana pe un rol mare intr-unul din cele mai bune seriale din 2011 in SUA - The Walking Dead, unde a jucat pana in 2013.

Robert Knepper omul care i-a dat viata perfidului Theodore «T-bag» Bagwell a mai putut fi vazut dupa Prison Break in seriale ca Heroes, The Flash, Hawaii Five-0, iar in 2015 a jucat in mini seria Texas Rising.

  • Au trecut sase ani de la incheierea serialul Prison Break. Cum arata acum actorii din seria care a facut senzatie

related posts

Modifică setările cookies