Avem voie să ieșim afară în noaptea de Revelion? Anunțul oficial al autorităților


Mai sunt puțin peste 24 de ore până la Revelion, iar mulți români încă se întreabă dacă au voie să iasă din casă în noaptea dintre ani.


După cum au anunțat autoritățile în urmă cu aproximativ două săptămâni, restricțiile au fost ridicate pentru noaptea de Revelion, astfel că se poate petrecere inclusiv la restaurant și se poate sta afară la orice oră.

„Pentru nopţile de Crăciun şi Anul Nou - noaptea de 24 spre 25 şi 31 spre 1 - nu vor fi restricţii referitoare la ora până la care vor fi deschise restaurantele sau vor funcţiona operatorii economici. Deci pot fi pe toată durata nopţii, dar cu limită de 50% la locurile care pot fi ocupate şi cu prezentarea certificatului de vaccinat, trecut prin boală sau testat. Totodată, la unităţile de cazare unde nu există limită la capacitate, până acum erau permise doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală, acum se introduc şi persoanele testate”, spunea Raed Arafat la începutul lunii decembrie.

foto: Shutterstock

Vezi și: Fără folclor nu este Protevelion! Vezi ce spun Îndrăgiții artiști despre sărbătoarea trecerii dintre ani la PRO TV

related posts

Modifică setările cookies