Gigi Becali a dezvăluit ce va face în noaptea de Revelion: „Și dacă am temperatură 40 de grade, tot mă duc”


Nu mai este mult și anul 2020 rămâne în urmă, întreaga planetă pășind către 2021, pe care cu toții îl vedem ca pe un nou început, după un an care a fost dominat de pandemia de coronavirus.


Chiar dacă a fost un an atipic, românii și-au făcut planuri pentru noaptea de Revelion, iar unul dintre cei mai mediatizați români, Gigi Becali, a dezvăluit ce va face în această noapte.

„Și dacă am temperatură 40 de grade, tot mă duc în patru labe la Sfânta Liturghie duminică. Vine Revelionul, Anul Nou… Noi nu îi dăm Revelionul lui Hristos. Și eu îi dădeam Revelionul lui Satana. Umblam, eram distras de mizerii, vai de capul meu, săracul de mine! Acum e altfel. La ora 11 noaptea sunt în biserică, până la 4 dimineața. Ăsta e Revelionul meu. Acolo e muzica îngerilor. Cine vrea, poate să asculte muzica dracilor la cluburi. La cluburile unde mergeți voi, țanca-țanca, săriți în sus. Păi, stai să vezi muzica de la biserică. Inima voastră nu se bucură. La mine dansează inima, la voi danseaza picioarele”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Radu Restivan, despre cum au decurs filmările pentru documentarul „La Cota 10.000”

related posts

Modifică setările cookies