Baiatul rau din filmele de actiune are o familie de milioane. Cum arata fetele lui Silvester Stallone si ce relatie are actorul cu ele


Dur la prima vedere, sensibil in realitate. Sylvester Stallone a vorbit deschis de relatia cu cele mai dragi fiinte din viata lui si a dezvaluit cateva secrete, care au starnit hohote de ras.

Tag-uri:

Desi pare un tip dur si agresiv in filmele de actiune unde interpreteaza intotdeauna un rol principal, in viata de zi cu zi Silvester Stallone este un tata exemplar si un sot exceptional, iar relatia pe care o are cu familia lui este una bazata pe incredere si intelegere.

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

Recent, actorul si-a facut aparitia la un eveniment monden alaturi de sotia lui si cele trei fiice si au reusit sa atraga atentia tuturor, mai ales datorita legaturii puternice dintre ei, pe care toata lumea a sesizat-o, dar si frumusetii celor patru femei din viata lui.

Intrebat de jurnalisti cum se descurca cu trei fiice de varste apropiate, insa la fel de complicate, actorul le-a oferit acestora un raspuns ce a starnit hohote de ras in jurul lui.

"Cand incerc sa le dau un sfat, ele ma intreaba de ce ar trebui sa ma asculte. Le spun sa se uite la casa in care traiesc si la scoala la care merg, ca sa inteleaga de ce spun asta. Imi spun ca nu stiu insa ce inseamna sa fii modern si ca nu sunt atat de amuzant pe cat cred. In filme ucid oameni, iar in viata de zi cu zi nu pot sa tin sub control o fata de 10 ani, iti vine sa crezi?", a declarat actorul, spre amuzamentul tuturor.

  • Baiatul rau din filmele de actiune are o familie de milioane. Cum arata fetele lui Silvester Stallone si ce relatie are actorul cu ele

related posts

Modifică setările cookies