Barbatii o considera perfecta, iar femeile dizgratioasa. Blonda cu silueta de brazilianca sexy care i-a cucerit pe domni


Este mandra posesoare a unui cont de Instagram cu aproape 2 milioane de follow-eri, pe care ii incanta cu imagini sexy. Imbracata in costume de baie minuscule sau lenjerie intima, Lindsey Pelas adopta o atitudine provocatoare si primeste mii de like-uri.


Lindsey Pelas este una dintre multele tinere din Statele Unite care aspira la titlul de vedeta. Pentru a deveni la fel de cunoscuta ca veteranele Kim Kardashian sau Courtney Stodden, ea apeleaza la tot felul de tertipuri si se foloseste de atuurile fizice pentru a atrage atentia. Si, uneori, reuseste!

Vazand ca are succes in mediul virtual, paparazzi au inceput chiar sa o urmeasca si in viata de zi cu zi, in speranta ca o vor surprinde din unghiuri diferite de cele cu care s-au obisnuit. Si au reusit!

Vazand ca tactica functioneaza, blonda apetisanta a continuat sa le ofere admiratorilor ceea ce isi doresc si a inceput sa posteze imagini si mai provocatoare. Iata ipostazele care ii scot in evidenta formele de brazilianca:

related posts

Modifică setările cookies