Ben Affleck, extenuat după nunta de trei zile cu Jennifer Lopez. Cum l-au surprins fotografii


Ben Affleck și Jennifer Lopez au avut o nuntă ca în povești, cu invitați unul și unul, și cu tot ce și-ar fi putut dori vreodată mireasa. Actorul de 50 de ani i-a făcut toate poftele soției lui, iar la final părea extenuat de oboseală.


E adevărată zicala care spune că nu ai cum să te distrezi la nunta ta, când ai atâtea pofte de satisfăcut. Ben Affleck pare extenuat de-a dreptul și nedormit după petrecerea de pomină organizată pe domeniul său din statul Georgia. 

Paparazzii au muncit serios în weekend, fiindcă au avut de acoperit mediatic un eveniment grandios. După petrecere, actorul de 50 de ani a fost surprins în ipostaze ciudate pentru un proaspăt însurățel.

Întins pe bancheta din spate a unui SUV, cu ochii pe jumătate închiși, Ben Affleck avea înfățișarea unui om rămas mult în urmă cu somnul, în drum spre aeroport. 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Aici s-a întâlnit cu Matt Damon, bunul său prieten, și cu familia acestuia, care plecau și ei de la fericitul eveniment.

Actorul din Batman și-a condus copiii din căsătoria cu Jennifer Garner la aeroport și i-a pus pe avion. Câteva ore mai târziu, și-a luat proaspăta soție și s-au îmbarcat în altă aeronavă privată, cu destinația California.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit cu mare fast, pe domeniul actorului din statul Georgia. Anterior, ei fuseseră la Paris, într-o lună de miere care s-a dovedit la fel de extenuantă pentru actor.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Ben Affleck, extenuat după nunta de trei zile cu Jennifer Lopez. Cum l-au surprins fotografii

related posts

Modifică setările cookies