Ben Affleck s-a despărțit de iubita sa, un model Playboy în vârstă de 22 de ani 


Actorul, care se află în plin divorț de Jennifer Garner, actorul a decis că e mai bine să nu mai continue relația cu modelul Playboy. 


Potrivit apropiaților actorului, citați de presa mondenă, motivul ar fi dorința lui Affleck de a se putea concentra pe reabilitare (n.r. el a fost internet recent la dezalcoolizare de familie și de fosta soție, Jennifer Garner).

TMZ scria în urmă cu o lună că actorul a fost internat într-o clinică de reabilitare din Los Angeles și că rudele acestuia au cerut ca Affleck să rămână acolo „o lungă perioadă de timp”. 

„Ben știa că are nevoie de ajutor și a mers de bunăvoie acolo. Toți apropiații lui știau că e alcoolic de foarte multă vreme și se vedea cu ochiul liber că starea lui se înrăutățea.”, au spus atunci surse din anturajul actorului, citate de site-ul TMZ.

TMZ a mai scris că Affleck (45 de ani) a decis să se interneze după „o săptămână nebună” în care s-a despărțit de iubita sa, producătorul TV Lindsay Shookus (38 de ani), și - succesiv - a petrecut noapte de noapte în cluburi alături de Shauna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a real game changer when I decide to wear clothes????

A post shared by Shauna Sexton (@shaunasexton_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy place

A post shared by Shauna Sexton (@shaunasexton_) on


 „Lindsay voia o relație serioasă, iar Ben nu era încă pregătit să o ducă la altar. Lui Ben îi plac femeile frumoase și deștepte, dar totodată vrea să fie liber. De asta s-au despărțit, pentru că ea voia mai mult. Jennifer (n.r. fosta soție) avea o părere foarte bună despre Lindsay. În ceea ce o privește pe Shauna, lucrurile stau exact pe dos. Jennifer crede că Ben o folosește pe Shauna pentru a se răzbuna pe Lindsay și se teme că o tânără de 22 de ani, care mai e și model Playboy, nu va fi un exemplu pozitiv pentru copiii ei și ai lui Ben.”, au spus surse din anturajul actorului, citate de publicața britanică Daily Mail. 

Un alt apropiat al starului a declarat pentru Daily Mail că , pentru Ben, ,,relația cu Shauna a fost una ocazională” și că ,,Ben încă o iubește pe Jennifer Garner”.

  • Ben Affleck s-a despărțit de iubita sa, un model Playboy în vârstă de 22 de ani 

related posts

Modifică setările cookies