"Betty cea urata" e indragostita pana peste cap. Cum arata si cine e barbatul care i-a cucerit inima Anei Maria Orozco


Nu exageram cand spunem ca "Betty cea urata" este una dintre cele mai populare telenovele ale tuturor timpurilor. Ce mai, Betty a fost pur si simplu un fenomen! 


Cea mai mare realizare in plan profesional a actritei Ana Maria Orozco a fost primirea rolului lui Beatriz Pinzon Solano, o tocilara uratica, dar extrem de desteapta care il cucereste pe seful ei, omul de afaceri Armando Mendoza, si care ii ofera o lectie de viata pretioasa: iubirea poate trece dincolo de aparente.

In plan personal, marea ei reusita a fost aceea de a-si gasi sufletul pereche in colegul ei din telenovela "Somos familia", Maxi Ghione. 

Citeste si: Imaginea pentru care Selena Gomez a primit 1,2 milioane de like-uri. Cum arata vedeta sexy intr-un pat

Desi au circulat ceva vreme zvonuri cum ca cei doi actori, ambii in varsta de 40 de ani, ar forma un cuplu, au lipsit imaginile care sa demonstreze asta. Intr-un final, vedetele au decis sa nu se mai ascunda si au pozat pentruun numar al revistei "Gente y Pronto" in ipostaze tandre, dovedind, astfel ca formeaza o pereche.

Acum, la aproape un an de la fericitul eveniment, Ana Maria demonstreaza ca e la fel de indragostita ca in prima zi si i-a facut o surpriza de senzatie partenerului, urcand pe scena de teatru alaturi de el, din dorinta de a-i reaminti cat e de important in viata sa.

Protagonista din "Betty cea urata" traieste de 10 ani in Buenos Aires si a avut o relatie cu muzicianul Martin Quaglia, de pe urma careia s-a nascut fiica lor, Lucrecia (in varsta de 9 ani). Legatura lor nu a aut un final fericit, asa ca Ana Maria si-a cautat alinarea in bratele lui Maxi.

Si iubitul ei a pus capat unei relatii de lunga durata cu o actrtia mexicana, cu care are si un fiu, Juan, in varsta de 7 ani.

"Amandoi am fost tristi multa vreme, am trecut prin situatii dificile, am fost loviti de viata si acum ne-am intersectat drumurile. A fost dragoste la prima vedere si nu pot spune cine a facut primul pas, pentru ca totul a decurs foarte natural. Suntem foarte indragostiti si fericiti amandoi", a declarat Maxi Ghione pentru revista.

related posts

Modifică setările cookies