Bianca Dragusanu, talie ireal de subtire in cele mai noi imagini. Intrebarea fanilor: e reala sau e Photoshop?


Bianca Dragusanu este celebra pentru silueta ei ultra supla, insa in cele mai recente imagini talia ei pare mai subtire ca niciodata. Fanii se intraba daca chiar asa arata in realitate sau si-a subtiat si mai tare talia cu ajutorul Photoshopului.


Bianca si-a facut un selfie intr-o rochie de mireasa tip sirena si toata lumea a remarcat cat de supla este vedeta. Aceasta si-a revenit in timp record dupa nastere, mai ales ca nici nu s-a ingrasta prea mult.

La 4 luni si jumatate de cand a devenit mamica, Bianca uimeste din nou cu silueta sa. Se stie ca face sport si ca apeleaza la diverse tratamente corporale, asa ca nu ne-am mira deloc daca imaginea ar fi total needitata.


Dovada ca fotografia ar putea fi nelucrata sta o alta imagine postata de vedeta, la sfarsitul lui ianuarie. Atunci Bianca si-a facut un selfie in costum de baie, aratandu-le fanilor abdomenul sau suplu. Practic, nici nu se vede ca ar fi fost insarcinata cu numai trei luni in urma.


.


Vedeta nu se jeneaza sa isi etaleze trupul pe retelele de socializare. Ea si-a aratat si operatia de la cezariana, pentru a le demonstra carcotasilor ca nu a apelat la o mama surogat.

  • Bianca Dragusanu, talie ireal de subtire in cele mai noi imagini. Intrebarea fanilor: e reala sau e Photoshop?

related posts

Modifică setările cookies