Blestemul vedetelor din Glee. Dupa Lea Michele, o alta actrita isi plange iubitul mort


In 2013, starul Glee Cory Monteith a decedat prematur in urma unei supradoze cu heroina, lasandu-si iubita, pe actrita Lea Michele, intr-o depresie peste care a trecut cu greu. Acum, o alta vedeta din Glee se confrunta cu o situatie similara.


Becca Tobin, cea care da viata personajului Kitty Wilde, trece printr-un moment dificil, dupa ce iubitul ei, omul de afaceri Matt Bendik, a fost gasit mort in camera lui de hotel. Cauza mortii barbatului in varsta de 35 de ani ramane necunoscuta insa.

Potrivit The Daily Mail, Matt si Becca se aflau impreuna in calatorie, ba chiar publicasera in ultimele zile imagini pe retelele de socializare. Ceva s-a intamplat insa in urma cu o noapte, iar Matt a fost gasit mort in camera de hotel de camerista. 

Momentan nu exista mai multe informatii despre decesul lui, insa ironia crunta a sortii este ca acesta a murit la aproape un an dupa ce iubitul unei alte actrite din Glee a fost gasit mort. In 2013, Cory Monteith a decedat in urma unei supradoze de heroina si avand in organism cantitati exagerate de alcool.

Lea Michele, colega de platou si partenera lui de atunci, precum si alti actori din serial i-au adus adesea omagii si l-au laudat pe tanar.

  • Blestemul vedetelor din Glee. Dupa Lea Michele, o alta actrita isi plange iubitul mort

related posts

Modifică setările cookies