"Fundul meu e senzational". Lea Michele, cea mai mandra vedeta. Cum arata posteriorul de care e atat de multumita


Lea Michele, care a cunoscut faima internationala dupa ce a aparut in serialul-musical "Glee", este vedeta celui mai recent numar al reistei Marie Claire. Dincolo de un pictorial hot, actrita a si facut cateva declaratii picante.


"Imi iubesc fundul. Fundul meu e senzational", a marturisit actrita in varsta de 29 de ani, care a trecut printr-unul din cele mai dificile momente din viata ei in anul 2013, cand iubitul ei, Corey Monteith, s-a sinucis. Despre acea etapa dureroasa a spus in interviul acordat celor de la "Marie Claire" ca a fost dificil sa treaca peste, dar ca a reusit, in sfarsit, sa redescopere fericirea.

"E important pentru mine sa nu dezvalui ce m-a ajutat sa merg mai departe, dar acum sunt aici si sunt foarte recunoscatoare pentru linistea pe care am recapatat-o", a incheiat actrita cu o frumusete speciala.

 

Vedeta din "Glee" a fost adesea criticata din cauza nasului ei, la 15 ani, un producator spunandu-i chiar sa-l opereze. Lea a refuzat si a sustinut ca Barbara Streisand e cunoscuta fix datorita nasul ei mare, iar acum se lauda cu decizia pe care a luat-o si spune ca vrea sa fie un exemplu pentru toate fetele cu nasul mare din lume.

 

 

related posts

Modifică setările cookies