Bogdan Mocanu l-a bătut în cușcă pe Romanian Final Boss! Cum a decurs lupta lor


Cunoscut în mediul online drept Romanian Final Boss, Darian Vicenzo, pe numele real, s-a luptat cu Bogdan Mocanu în cușcă la Gala RXF care a avut loc în seara zilei de 21 februarie 2023.


Chiar dacă multă lume se aștepta ca lupta lor să fie una „pe viață și pe moarte”, cum se spune, bătaia nu a durat decât câteva secunde. 

@silviusilviu49 #bogdanmocanu #vicenzo #viral ♬ Believe Me - Navos

După ce Bogdan Mocanu i-a dat câțiva pumni și câteva picioare lui Romanian Final Boss, cei doi s-au luat în brațe și s-au trântit la pământ. Lupta lor din cușcă a durat doar 20 de secunde, deoarece Bogdan Mocanu a continuat să îl lovească pe Darian Vicenzo, iar după ce l-a strangulate, Romnian Final Boss a cerut abandonul, deoarece nu mai putea să respire.

@toateaici #bogdanmocanu #rxf #rxfmma #castigator #foryou #fyp #viral #foryoupage ♬ sunet original - paparazzi

„Meciul ăsta a fost o demonstrație a faptului că nu contează ce pare că te ține pe loc. În cazul meu diabetul. Asta nu înseamnă că te trage ceva în spate. Puteți să faceți orice, dacă vă doriți destul de mult. Iar eu mi-am demonstrate încă o dată că diabetul e prea mic pentru mine și pot să cuceresc lumea dacă îmi doresc”, a spus Bogdan Mocanu după meci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RXF MMA (@rxfmma)

Chiar dacă a fost o gală pay-per-view, lupta din cușcă dintre Bogdan Mocanu și Romanian Final Boss a apărut și pe TikTok, acolo unde a fost încărcată de mai mulți utilizatori.

  • Bogdan Mocanu l-a bătut în cușcă pe Romanian Final Boss! Cum a decurs lupta lor

related posts

Modifică setările cookies