Bogdan Vladau concureaza la Dansez pentru tine


Manechinul Bogdan Vladau va concura in noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care va incepe de la mijlocul lunii octombrie, la Pro Tv.
 


Indragostit de mic de dans, Bogdan a acceptat cu bucurie sa intre in ringul visurilor care de-a lungul timpului a gazduit spectacole coregrafice si umane care pe el l-au cucerit: « In primul rand ma bucura intotdeauna sa pot ajuta pe cineva care are intr-adevar nevoie de ajutor. Este poate cel mai frumos show tv de la noi din tara dupa parerea mea si daca poti oferi bucurie si sa faci asta facandu-ti si tie mare placere, ce poti cere mai mult de la viata?!”, declara cu entuziasm manechinul.

Atras de dansurile latino cum ar fi salsa, samba, merengue, dar si de tango-ul argentinian, Bogdan sustine ca nu ii este frica de niciun stil de dans din concurs si asta nu pentru ca ar fi un dansator profesionist, ci pentru ca se simte pregatit sa le invete pe toate. „Eu invat repede, sunt disciplinat, iubesc dansul si promit ca voi face tot ce imi sta in putinta sa castig.”, marturiseste Bogdan.

Legatura lui Bogdan cu dansul dateaza de o viata si chiar daca nu a luat niciodata cursuri profesioniste, are multe amintiri placute legate de dans. Daca la 5 ani, era fan Michael Jackson si incerca sa reproduca miscarile megastarului, Bogdan a trait si experiente latino pe care nu le va putea uita niciodata:

 „Am dansat salsa ultima data la Festivalul Latino de la Milano, e ceva incredibil acolo, in fiecare zi timp de aproape 2 luni, vin trupe foarte cunoscute din lume si tin concerte live, fiecare tara din America de Sud are standul ei, restaurante cu mancare specifica tarii respective si multe altele.”, isi aminteste manechinul.

  • Bogdan Vladau concureaza la Dansez pentru tine

related posts

Modifică setările cookies