Brad Pitt este de nerecunoscut! Cum l-au surprins paparazzi pe platourile de filmare


Brad Pitt filmează în prezent împreună cu Leonardo DiCaprio pelicula ”Once Upon a Time”, regizată de Quentin Tarantino. Paparazzi au reușit să îi facă o serie de fotografii pe platourile de filmare și actorul pare să fie o cu totul altă persoană.


Brad Pitt se pare că a trecut printr-o serie de schimbări pentru a intra cât mai bine în pielea lui Cliff Booth, personajul pe care îl interpretează în filmul „Once Upon a Time in Hollywood", unde joacă alături de Leonardo DiCaprio.

În fotografiile surprinse de paparazzi, fostul soț al Angelinei Jolie este vizibil mai bronzat și pare să aibă un chip de ceară. Aceasta nu ar fi prima dată când se zvonește că actorul și-ar fi făcut mici intervenții la nivelul fetei. În trecut, s-a mai spus că ar fi apelat la injecții cu botox pentru a-și reduce ridurile de pe frunte și că și-ar fi făcut pomeții mai proeminenți.


 

Love him????????❤️ #onceuponatimeinhollywood

A post shared by Brad Pitt & Angelina JoliePitt (@joliepittsofficial) on


 

Vraiment hâte. ..#2019 #tarentino #bradpitt #dicaprio #onceuponatimeinhollywood

A post shared by MarieMaria (@mariemaria13) on


Brad Pitt joacă pentru prima dată alături de Leonardo DiCaprio. Acţiunea filmului „Once Upon a Time in Hollywood" este plasată în 1969, iar DiCaprio va interpreta rolul lui Rick Dalton, un star western dintr-un serial de televiziune, în timp ce Pitt va fi Cliff Booth, cascadorul care l-a dublat pe actor în carieră. 

„Once Upon a Time in Hollywood” va fi lansat pe 9 august 2019, iar la scenariul filmului s-a lucrat timp de cinci ani. "Sunt foarte emoţionat să spun povestea asta despre LA şi despre un Hollywood care nu mai există. Şi sunt foarte fericit cu o echipă ca DiCaprio şi Pitt", a declarat Quentin Tarantino.

related posts

Modifică setările cookies