Brazilianca si Miss Bumbum, dar toata lumea se uita la abdomenul ei. Cum arata bruneta care cucereste Instagram-ul


Camila Vernaglia este bruneta din Brazilia care se pregateste sa cucereasca Instagramul, dar si sa detroneze toate reginele fitness-ului. Tanara a participat la concursul Miss BumBum, insa in ciuda formelor ei sexy, toate privirile cad pe abdomen.


Cu un trup perfect sculptat, Camila nu poate trece neobservata. Iar faptul ca ii place teribil sa se pozeze din toate unghiurile, nu face decat sa ii creadsca numarul de fani de pe internet.

Bruneta a bifat deja cateva aparitiii in cea mai renumita revista pentru barbati si in ciuda criticilor pe care le primeste, Camila nu se da in laturi de la colaborari ulterioare.Chiar daca este, incontestabil o femeie cu forme sexy, abdomenul brunetei este cel care atrage atentia mai mult decat orice. Camila adora sa faca sport si pare ca se afla pe punctul de a le detrona pe regine ale fitness-ului precum Michelle Lewin si Jen Selter.

Tu ce parere ai, arata mai bine?


 

☀️como eu gosto de você !!????????

A post shared by ????Camila Vernaglia???? (@camilavernagliaoficial) on


 

Por aqui está tudo bem , tudo bom ✌????

A post shared by ????Camila Vernaglia???? (@camilavernagliaoficial) on  • Brazilianca si Miss Bumbum, dar toata lumea se uita la abdomenul ei. Cum arata bruneta care cucereste Instagram-ul

related posts

Modifică setările cookies