"Brenda", mai plina de viata ca niciodata. Ce se intampla acum cu actrita care se lupta cu o boala cumplita


Diagnosticata cu o boala care ii ameninta viata, inca din 2015, Shannen Doherty si-a facut publicata lupta impotriva cancerului, desi medicii i-au dat  de mai multe ori la rand, vesti deloc imbucuratoare.


O multime de imagini din timpul terapiei cu radiatii au fost postate pe pagina personala a actritei din Beverly Hills, iar fanii sai au putut fi non stop la curent cu stadiul in care se afla frumoasa bruneta. Shannen a devenit un adevarat exemplu si a dovedit ca este o luptatoare, postand inclusiv filmulete in care apare "dansansu-si oboseala din corp", dupa tratamentele chinuitoare.

Actrita isi indeamna fanii sa nu se lase niciodata invinsi si se fotografiaza in ipostaze in care putine persoane ar accepta sa fie vazute.  "Este mai usor sa traiesc cu boala daca ma gandesc ca ajut macar o singura persoana prin publicarea procesului prin care trec", a spus Shannen in trecut.

Ultimele imagini cu "Brenda" o arata in cea mai buna forma de la raspandirea cancerului, pana in prezent. Actrita isi poarta cu mandrie noua freza cool si pare sa aiba o evolutie incredibila. Printre ultimele filmulete, aceasta chiar apare fericita si zambitoare, alaturi de sotul sau, Kurt Iswarienko, care ii este alaturi la fiecare pas, impreuna cu mama actritei.

 

Date night... he fell asleep...@kurtiswarienko

A video posted by ShannenDoherty (@theshando) on

 


Vezi mai multe imagini cu Shannen pe Daily Mail.
  • Brenda , mai plina de viata ca niciodata. Ce se intampla acum cu actrita care se lupta cu o boala cumplita

related posts

Modifică setările cookies