Imagine emotionanta cu Brenda din Beverly Hills. Actrita s-a pozat in timpul tratamentului anti-cancer


La 44 de ani, Shannen Doherty a fost diagnosticata cu cancer mamar. Vedeta din Beverly Hills se lupta de un an cu boala si le arata fanilor prin ce trece in fiecare zi.


Desi uneori e sfasietor, Shannen Doherty ii tine pe admiratori la curent cu evolutia sa. Actrita a facut chimioterapie si radioterapie pentru a invinge cancerul, iar in aceste momente delicate, mama ei i-a fost alaturi la fiecare pas.

In urma cu putin timp, a publicat pe retelele de socializare o poza din timpul sesiunilor de radiatii, explicandu-le celor care o urmaresc pe retelele de socializare ca, desi este foarte obosita, abia asteapta sa termine programul zilnic de la spital pentru a merge la cumparaturile specifice perioadei de Sarbatori.


"Cel mai inspaimantator e necunoscutul. Va functiona chimioterapia? Dar radiatiile? Orice altceva este suportabil. Durerea este suportabila, sa traiesti fara un san este suportabil. Ingrijoratoare este grija pentru viitor si felul in care viitorul tau ii va afecta pe cei pe care ii iubesti", a spus Shannen.

related posts

Modifică setările cookies