Busturi care ne dau fiori, dar nu la modul bun. Top 5 cele mai oribile implanturi cu silicon ale vedetelor


Stim ca multe dintre vedetele de la Hollywood sau din lumea muzicii si a modei si-au pus, la un moment dat in cariera, implanturi cu silicon pentru a-si spori sex-appealul si, deci, rata de succes. Mai jos, insa, aveti un top cu cele cinci care au speriat atat estul, cat si vestul cu busturile lor deformate.


5. Victoria Beckham

In ton cu meseria iubitului ei sot, Victoria si-a pus la un moment dat implanturi care au parut doua mingi miniaturale de fotbal. Intre timp, devenita designer vestimentar serios, sotia lui Beckham si-a scos implanturile bizare si le-a inlocuit cu o varianta mai naturala.

4. Donatella Versace

Nu exista, probabil, centimetru patrat pe trupul designerului italian care sa nu fi trecut pe sub bisturiul chirurgului plastician. Un chirurg nu foarte talentat, daca tinem cont atat de buzele ei deformate, cat si de sanii ei inegali. Trecand peste aspectul sau inestetic, bustul artificial al vedetei este, de altfel, singura portiune care iese in relief de pe silueta ei perfect plata.

3. Coco Austin

Sotia rapperului Ice-T este cel mai bun exemplu ca "mai mult" nu inseamna intotdeauna "mai bine". Odata pornita pe calea implanturilor mamare, se pare ca Coco n-a mai stiut cand si unde sa se opreasca. Singurul avantaj al decolteului ei deformat? Plasticianul care a operat-o isi va petrece vacantele multi ani de-acum incolo pe insule exotice.

2. Courtney Love

Vedeta are 100 de personalitati diferite: e fata rea, e mama, e ba sanatoasa, ba dependenta de droguri, ba cantareata, ba actrita. Si se pare ca a vrut ca implanturile ei sa fie la fel de versatile ca si ea. In functie de decolteurile pe care si le alege, sanii ei par ba ridicati, ba lasati, ba lasati in zona din apropierea axilei. Oricum ar fi, insa, nu pot fi considerati o operatie reusita.

1. Tori Spelling

Starul din "Beverly Hills" a recunoscut la un moment dat ca ii pare rau ca si-a pus implanturi. Doar o privire in decolteul ei deformat si nu e greu de ghicit de ce. In plus, actrita a spus ca a regretat operatia atunci cand a aflat ca ii limiteaza posibilitatea de a produce lapte dupa nastere. Avand in vedere ca vedeta a fost insarcinata non stop in ultimii ani, probabil traieste o continua stare de regret.

  • Busturi care ne dau fiori, dar nu la modul bun. Top 5 cele mai oribile implanturi cu silicon ale vedetelor

related posts

Modifică setările cookies