Morticia Addams, deformata din cauza operatiilor estetice. Cum a ajuns sa arate Anjelica Huston la 22 de ani dupa celebrul film


Cunoscuta pentru obsesia ei de a ramane tanara cat mai mult timp posibil, Anjelica Huston si-a socat fanii la ultima aparitie publica prin ceea ce pare un implant in pometi nereusit.


Actrita, in varsta de 61 de ani, a participat duminica la o conferinta de presa pentru promovarea celui de-al doilea sezon al serialului ei de succes "Smash".

Cu aceasta ocazie, cei prezenti n-au putut sa nu remarce ca pielea de pe fata actritei parea incredibil de neteda, scotand in evidenta pielea lasata de pe gatul ei.

Anjelica nu se da in laturi de la interventii care sa-i prelungeasca frumusetea fizica si a recunoscut in trecut ca a apelat la injectii cu colagen pentru a-si netezi pielea.

"Am fost mai demult la un medic care mi-a spus "Anjelica, avem chestia asta noua si fantastica, care se numeste Botox." Apoi a luat un ac imens si mi l-a infipt in frunte. Durerea a fost inexplicabila. Am tras aer adanc in piept si apoi am avut o durere de cap care a durat 4 zile. Una grava.", a declarat ea intr-un interviu.

De atunci, actrita a spus ca a evitat sa-si mai faca alte interventii chirurgicale de infrumusetare, dar aspectul ei fizic ne face sa ne indoim ca s-a tinut de cuvant.

Spune si tu: crezi ca e posibil ca Anjelica sa arate asa fara sa-si fi injectat sau implantat nimic in fata?

  • Morticia Addams, deformata din cauza operatiilor estetice. Cum a ajuns sa arate Anjelica Huston la 22 de ani dupa celebrul film

related posts

Modifică setările cookies