Cadourile extravagante primite de actorii de la Hollywood, dupa ceremonia de decernare a Oscarurilor. Cu ce daruri au fost rasfatate vedetele


Sponsorii evenimentului de decernare a premiilor Oscar i-au rasfatat pe actorii prezenti la gala cu o serie de cadouri extravagante,  care cu siguranta le-au facut seara mai frumoasa.


Asa cum se intampla in fiecare an la evenimentul de decernare a Oscarurilor, vedetele de la Hollywood nu au plecat acasa doar cu premiile cele mai importante din industria cinematografica, ci si cu cateva cadouri extrem de valoroase oferite de sponsorii principali ai galei.

Anul acesta, cei care au sponsorizat evenimentul cu staif unde s-a strans toata crema actoriceasca de la Hollywood au cheltuit nici mai mult, nici mai putin de 85.000 de dolari, o suma de doua ori mai mare decat cea din 2013, pentru a-i rasfata pe acestia cu cadouri extravagante si utile in acelasi timp.

Printre cadourile oferite in acest an atat nominalizatilor la Oscar, cat si prezentatorilor evenimentului s-au regasit produse tehnologice de ultima generatie, ceaiuri, bauturi alcoolice, dar si accesorii si produse pentru ingrijirea personala.

Cele mai scumpe cadouri din acest an au fost de departe un voucher in valoare de 16.000 de dolari, prin care posesorul beneficiaza de un transplant de par si un altul in valoare de 15.000 de dolari, ce consta intr-o calatorie in Japonia, Hawaii si Mexic.

related posts

Modifică setările cookies