Camilla Parker-Bowles este furioasa pe Regina. Ce spune un tabloid britanic despre tensiunile din interiorul Familiei Regale


Este binecunoscut faptul ca mama vitrega a Printului William nu este foarte incantata cand vine vorba despre familia Middleton.Potrivit "The Sun", Regina Elizabeth i-a invitat pe parintii Ducesei de Cambridge la resedinta regala de la Sandringham pentru a petrece impreuna sarbatorile de Craciun, lucru care nu este deloc pe placul Camillei-Parker Bowles.

Cei de la CDL pun aceasta invitatie pe seama faptului ca daca Carole si Michael, bunicii materni al Printului George, nu primeau aceasta invitatie din partea casei regale, William si Kate cu siguranta petreceau sarbatorile in casa parintilor Ducesei, loc in care Kate si micutul George au stat cea mai mare parte a timpului de cand s-a nascut baietelul.

Aceeasi publicatie afirma ca mama vitrega a Printului William, Camilla Parker-Bowles nu vrea sa fie asociata cu oameni de rand precum parintii lui Kate, dar se pare ca dorintele lui William sunt prioritare pentru Regina si asa cum era de asteptat, aceasta din urma isi doreste sa participe cu orice pret la primul Craciun din viata adorabilului George.

Care credeti ca este adevaratul motiv al acestor tensiuni?

 

related posts

Modifică setările cookies