Razboiul rece al soacrelor regale. Cum s-a razbunat Camilla pe Carole Middleton pentru popularitatea lui Kate


Chiar daca atunci cand apar la evenimente publice sunt numai un zambet, se pare ca intre Camilla Parker-Bowles si Kate Middleton este un razboi rece. Mai nou, in conflict a ajuns sa fie implicata si mama lui Kate, Carole Middleton.


Potrivit presei britanice, atunci cand Kate si William vor pleca intr-un turneu in Australia anul viitor, cei doi vor sa il ia si pe micutul George cu ei.

Daca Casa Regala a fost de acord cu acest lucru, cererea lui Kate de a o aduce cu ea si pe mama ei, Carole Middleton, pentru a o ajuta cu baietelul, a fost respinsa categoric.

La momentul cand va incepe calatoria regala in Australia, Printul George va avea 1 an, si se pare ca William si Kate vor ca un membru apropiat al familiei sa vina cu ei si sa stea cu el atunci cand ei vor fi ocupati cu datoriile regale.

Zvonurile spun ca cea care a pus piciorul in prag si a refuzat participarea mamei lui Kate la turneul regal e chiar Regina Marii Britanii. Se pare ca, in primul rand, bunica lui William este de parere ca, lasand-o si pe Carole sa mearga cu cei doi, turneul regal se va transforma intr-un turneu al familiei Middleton.

In a doilea rand, Regina a demonstrat pana acum de cateva ori favoritisme catre familia Middleton, cel mai probabil de dragul nepotului ei, dar si pentru ca nora ei este foarte populara.

Mai mult decat atat, gurile rele spun ca aceasta lovitura pentru Carole Middleton poarta semnatura lui Camilla, care a tras niste sfori si a convins-o pe Regina ca plecarea ei in turneu ar arunca o lumina proasta asupra familiei Regale si nu ar face decat sa intareasca popularitatea clanului Middleton.

Ce parere ai despre acest refuz? Crezi ca e normal ca Kate sa nu-si poata lua mama cu ea sau nu?

  • Razboiul rece al soacrelor regale. Cum s-a razbunat Camilla pe Carole Middleton pentru popularitatea lui Kate

related posts

Modifică setările cookies