Cand dragostea nu tine cont de varsta: vedete care s-au logodit si casatorit de tinere


De cele mai multe ori, cu presiunea media si a fanilor pe umerii lor, vedetele aleg sa astepte pana se casatoresc cu persoana potrivita, pentru a nu ajunge in neplacuta situatie a unui divort. Urmatoarele staruri au decis sa sara peste testul timpului si s-au logodit/casatorit de foarte tinere.


Miley Cyrus avea doar 19 ani cand s-a logodit cu actorul Liam Hemsworth, cu 3 ani mai in varsta decat ea. Cei doi sunt inca impreuna, dar multe guri rele spun ca s-ar putea sa nu ajunga la altar.

Olivia Wilde avea tot 19 ani cand s-a casatorit cu italianul Tao Ruspoli, in varsta de 28 de ani, in ianuarie 2003. Cei doi au divortat in 2011.

LeAnn Rimes avea doar 18 ani atunci cand s-a casatorit cu Dean Sheremet in februarie 2002. Cuplul a divortat in 2010.

Macaulay Culkin avea si el 18 ani atunci cand s-a casatorit cu iubita lui, Rachel Miner, de aceeasi varsta. Casnicia lor a durat 2 ani, din 1998 pana in 2000.

Paris Hilton avea 21 de ani cand s-a logodit cu Jason Shaw, in 2001. Cuplul n-a ajuns niciodata in fata altarului, insa.

Hilary Duff avea tot 21 de ani cand s-a logodit cu jucatorul de hochei Mike Comrie, cu 8 ani mai in varsta decat ea. Cei doi s-au casatorit in august 2010 si sunt inca impreuna, avand un copil de 1 an.

Heidi Montag avea doar 20 de ani cand s-a logodit cu Spencer Pratt, in varsta de 23 de ani. Cei doi sunt inca impreuna.

Courtney Stodden avea doar 17 ani atunci cand s-a casatorit cu actorul Doug Hutchison in mai 2011. Cei doi formeaza inca un cuplu.

Drew Barrymore avea numai 16 ani atunci cand s-a logodit cu Leland Hayward, in 1991. Cuplul n-a ajuns niciodata in fata altarului. Trei ani mai tarziu, insa, actrita s-a casatorit cu Jeremy Thomas, in varsta de 32 de ani. Cei doi au divortat dupa un an.

Kate Hudson avea 21 de ani cand s-a casatorit cu Chris Robinson, in varsta de 34 de ani, in decembrie 2000. Cei doi au divortat in 2007.

  • Cand dragostea nu tine cont de varsta: vedete care s-au logodit si casatorit de tinere

related posts

Modifică setările cookies