Care e cel mai obraznic lucru pe care l-a făcut Tom Hardy. Actorul a dezvăluit totul într-un interviu în care copiii îi pun întrebări haioase


Tom Hardy a răspuns întrebărilor unor copii în cadrul unui interviu pentru BBC Radio 1.

Tag-uri: #Tom Hardy

Actorul s-a amuzat răspunzând întrebărilor venite de la copii și filmulețul a devenit, așa cum era de așteptat, viral. 

La un moment dat, un copil îl întreabă cum a ajuns "în televizor". Actorul îi răspunde că "e un pic ca la Hogwarts, deschizi o ușă și pur și simplu intri în televizor".

Două întrebări mai încolo, Lola, o fetiță în vârstă de 11 ani, îl întreabă care e cel mai obraznic lucru pe care l-a făcut până acum.

„Oh, Lola, nu vrei să știi, crede-mă!", răspunde amuzat Hardy.

Tom Hardy a mai fost întrebat, printre altele, care e prințesa lui preferată, dar și dacă nu cumva iubește mai mult peștișorii aurii decât îi iubește pe oameni.

Poți afla ce a răspuns din filmulețul de mai jos:


 

Interviul vine în contextul în care site-ul contactmusic.com a anunțat cu titlu de exclusivitate că Tom Hardy pregătește un abum rap, la care lucrează cu Sam Williams, fostul producător al lui David Bowie. 

„Tom a avut mereu o pasiune pentru muzica rap. A și cântat rap. E drept, doar în cercul lui de prieteni. S-a gândit că ar putea să se întoarcă la această pasiune recent, când l-a cunoscut pe Sam Williams.”, a declarat un prieten al actorului pentru The Sun.

Hardy a mai apărut și la începutul anului în presă într-un context asemănător. Jurnaliștii au obținut atunci o casetă din 1999, în care tânărul Hardy, pe atunci în vârstă de 19 ani, făcea freestyle pe un beat foarte catchy.

Pe YouTube există mai multe clipuri în care Hardy face freestyle și, judecând după comentarii, iubitorii de rap par să creadă ca actorul are flow și că nu e cu nimic mai prejos decât Jay-Z sau Eminem.

Mai multe case de discuri și studiouri s-au arătat deja interesate de a scoate albumul lui Hardy, printre ele numărându-se și Warner Music. 

related posts

Modifică setările cookies