Carla Bruni, de la supermodel si prima doamna, la o femeie obisnuita, stearsa si imbatranita


Odata cu statutul de prima doamna, s-a dizolvat si cel de prima fashionsta. La ceremonia de schimbare a puterii, Carla Bruni a fost eclipsata complet de noua prima doamna, Valerie Trierweiler. 


Daca in timpul mandatului Sarkozy, Carla era foarte atenta la aspectul fizic (poate chiar mult prea atenta, avand in vedere numeroasele procedee estetice la care a apelat), la ceremonia de investitura a noului presedinte francez, Francois Hollande, ea a avut un look complet neglijent.

Carla Bruni, pe canapeaua psihologului. Ce probleme are fosta Prima Doamna a Frantei si cum le rezolva

Noua prima doamna a Frantei, Valerie Trierweiler, a fost un exemplu demn de urmat - coafata, imbracata in fusta, ea a fost o aparitie feminina si foarte reusita (foto main)

Imbracata intr-un costum negru, batranicios, fara tocuri, necoafata si fara pic de machiaj, Carla Bruni a aratat foarte diferit de cum o stiam noi. Ea era recunoscuta pentru stilul sau de viata luxos si pentru gusturile extrem de scumpe, dar acest lucru nu mai este valabil, se pare.

Sa nu mai zicem ca are un look extrem de imbatranit, dat de operatiile estetice in exces.

Din pacate, Carla Bruni a ramas doar o umbra din supermodelul cu trasaturi perfecte de altadata. Nici silueta, nici pielea si nici tenul nu o mai ajuta acum.

  • Carla Bruni, de la supermodel si prima doamna, la o femeie obisnuita, stearsa si imbatranita

related posts

Modifică setările cookies