La acea vreme, fostul ministru încerca să scape de pedeapsa de șase ani pe care a primit-o în dosarul „Gala Bute”, însă, până la urmă, Elena Udrea tot a ajuns în spatele gratiilor.

În tot acest timp, cât fostul ministru își ispășește pedeapsa, Adrian Alexandrov postează în mediul online fotografii cu Eva Maria, despre care bărbatul afirmă că îi simte foarte tare dorul mamei ei. În plus, și despre Elena Udrea s-a mai scris în trecut că se topește de dorul fetiței ei și că abia așteaptă să iasă din închisoare, pentru a o putea strânge la piept pe micuță.

În vârstă de 5 ani și jumătate, Eva Maria apare în cea mai recentă fotografie în timp ce zâmbește și ține în brațe o pisică, semn că îi plac foarte mult animalele.

„Sunt şi mamă şi tată şi bunic şi bonă”, afirma într-un interviu în trecut Adrian Alexandrov despre situația în care se află în prezent.

Prin această declarație, iubitul Elenei Udrea voia să atragă atenția și că își face foarte bine treaba, dar și că abia așteaptă ca partenera lui de viață să iasă din închisoare, pentru a-l ajuta cu treburile casnice.

foto: Instagram