Catalin Botezatu sta la Cannes in acelasi hotel cu Angelina Jolie si Brad Pitt


Catalin Botezatu este, pentru a doua oara, invitat special la Festivalul International de Film de la Cannes. Designerul va avea la dispozitie un elicopter privat, 24 de ore din 24, cu care va fi transportat de la Monte Carlo si Saint Tropez, pana la Cannes si inapoi la Nisa.


Pe toata durata sejurului de patru zile, Catalin Botezatu va fi cazat la celebrul hotel Martinez, unde vor sta majoritatea invitatilor speciali ai festivalui, printre care si Angelina Jolie si Brad Pitt. Masurile de siguranta sunt deosebit de stricte in perioada festivalului, astfel ca au fost deja mobilizati sa pazeasca hotelul nu mai putin de 40 de garzi de corp.

Designerul roman a plecat deja spre Coasta de Azur unde va petrece o intreaga saptamana.

Catalin Botezatu va avea propriul show de moda, la hotelul Ritz Carlton. Acolo va prezenta cea mai noua colectie Haute Couture , Black Gold, in fata unei audiente atent aleasa, formata din VIP-uri, ambasadori, jurnalisti de moda.

Alaturi de Irina Florea, brand manager Pernod Ricard Romania, designerul va pasi pe covorul rosu al festivalului, vineri seara, in avalansa de blitz-uri ale fotografilor din toata lumea.

“Sunt incantat sa fiu invitat, pentru a doua oara la Festivalul International de Film de la Cannes, in adevarate conditii de VIP. Sunt onorat sa calc pe red carpet alaturi de cei mai celebri actori ai lumii. Am certitudinea ca ma voi intoarce cu amintiri frumoase si cu o experienta unica”, declara Catalin Botezatu.


 

  • Catalin Botezatu sta la Cannes in acelasi hotel cu Angelina Jolie si Brad Pitt

related posts

Modifică setările cookies