Cătălina Ponor redevine zeiță de la Atena printr-o transformare spectaculoasă de look realizată de Adrian Perjovschi


Cătălina Ponor, supranumită și zeiță de la Atena, datorită titlului olimpic câștigat în capitală Greciei în 2004, a fost transformată în Zeiță Atena, de hairstylist-ul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului Transformări radicale by Jovsky Studio.


Cătălina Ponor a avut parte de o transformare că la carte: “În general adopt un machiaj natural, outfit casual și cât mai lejer așa că m-am bucurat de această transformare, a fost o provocare pentru mine, cu tot ce a implicat ea: de la make-up, păr, outfit și până la toată desfășurarea de forțe de care am avut parte. M-am bucurat să-mi reamintesc un moment care a însemnat atât de mult pentru mine. Mulțumesc echipei și tuturor celor care au participat la acest episod frumos!” – mărturisește Cătălina Ponor. 

“Acest tip de coafură este printre preferatele mele, este o coafură grecească, o coafură care exprimă feminitate, elegantă, stil, voluptate, mai ales dacă le adaptezi unui personaj puternic, cum e Cătălina. Plus că este o mare onoare pentru noi să lucrăm cu o  campioană, ne-a inspirat cu reușitele ei, ne-am relaxat și am lucrat foarte bine împreună, deși la început am avut cu toții emoții să o avem în salon”, mărturisește Adrian Perjovschi.


Madda Petcu, make-up artist a realizat partea de machiaj, iar stilista Luci Faur i-a ales Cătălinei ținută. De la machiaj, par, până la outfit și culori, toată transformarea a fost inspirată de zeiță Atena, pe stilul de gladiator-luptător cu influențe și accesorii din Grecia Antică. 

  • Cătălina Ponor redevine zeiță de la Atena printr-o transformare spectaculoasă de look realizată de Adrian Perjovschi

related posts

Modifică setările cookies