Conflict intre soacre. Mama Catalinei Ponor confirma logodna, mama lui Tommy Ramos o neaga. Cine spune adevarul?


Dupa ce mama Catalinei Ponor a declarat in presa din Romania ca sportiva se va logodi dupa finalul Olimpiadei cu gimnastul portorican Tommy Ramos, acesta si mama sa au negat vestea ca se vor casatori.


"E adevarat ca sunt intr-o relatie cu Catalina, dar o luam treptat, sa ne cunoastem. Cel mai important pentru mine acum este sa ma ocup de cariera si de studii", a spus Tommy, potrivit PrimeraHora.

Mama sportivului i-a venit in completare si a declarat: "Nu stiu de ce se tot vorbeste despre asta. Tommy e o persoana publica si acum toata lumea vrea sa-l ia de barbat! Acum aud ca am venit in Romania, ca sunt prietena cu mama fetei! Ei se cunosc, dar nu se logodesc sau casatoresc. Tommy are obiective clare, trebuie sa termine facultatea. Cei care ma cunosc stiu ca sunt ca o closca protectoare cu cei trei fii ai mei. Nu mai credeti tot ce se spune!".

La randul ei, Catalina a afirmat ca de acum inainte isi doreste sa isi axeze toata atentia pe viata personala. Chiar daca sportul joaca si va juca un rol important pentru ea, sportiva isi doreste sa se implineasca si in plan amoros, nu doar profesional.

Ramane de vazut cine spune adevarul in privinta logodnei. Noi putem doar sa ii dorim campioanei ca dorintele ei sa devina realitate.

related posts

Modifică setările cookies