Elena Gheorghe, confesiuni despre al treilea copil!


Elena Gheorghe s-a distrat în weekend cu 125 de invitați la petrecerea fetiței sale organizată duminică aceasta pentru ruperea turtei și împlinirea unui an de viață. 


Cum s-a distrat artista la petrecerea organizată pentru fetița ei, Amelie Nicole!

Cântăreața a optat să facă evenimentul în aceeași locație din Pipera-Voluntari, Jubile Concept, aleasă și pentru botezul micuței Amelie Nicole. Vedeta a organizat petrecerea pentru fetița ei în doar patru zile și totul a ieșit ca la carte! Și fetița cântăreței a fost foarte încântată și parcă știa că i se pregătește ceva. Nu a dormit deloc și a dansat la propria ei petrecere. Elena Gheorghe este o mămică devotată și se bucură din plin de cei doi copii ai săi. Nu ia încă în calcul venirea pe lume unui al treilea copil în familia ei oricum numeroasă.

 “Sunt prea tânără să fac al treilea copil, mai copilăresc și eu cu cei doi 

Amelie a profitat maxim de petrecerea ei, n-a dormit deloc toată ziua, s-a jucat cu copiii, a alergat și a dansat. A mâncat din turtă de n-o mai puteam opri:) e mâncăcioasă și pofticioasă...”, a mărturisit Elena Gheorghe pentru Perfecte.ro.


 “Am organizat petrecerea în 4 zile... Ni s-a amânat un concert pentru luna noiembrie și așa am avut și noi primul weekend liber și am zis  că acum e momentul să-i rupem turta, așa că ne-am pus pe treabă. Inițial am zis să facem o petrecere pentru copii dar suntem mulți, avem familie mare, prieteni mulți, n-aveam cum, cel puțin nu la turtă:)

 La petrecere n-am vrut să cânt, aveam de gând să cânt doar o melodie, am zis să fie doar DJ dar n-am scăpat...Am cântat muzică populară și muzică machedonească”, povestește Elena Gheorghe, care a arătat impecabil la petrecere. 

Cântăreața a optat pentru două ținute care i-au pus în evidență silueta și picioarele frumoase și s-a asortat pe cât posibil cu fetița ei.

 
“Amelie a ales de pe tavă: microfonul, peria și foarfeca!”, a mai adăugat vedeta.

  • Elena Gheorghe, confesiuni despre al treilea copil!

related posts

Modifică setările cookies