Ce afaceri au vedetele de la Hollywood și cu ce își ocupă timpul atunci când camerele nu filmează


Să fii celebru este un full time job, însă unele staruri nu se mulțumesc doar cu atât. În urmă cu două săptămâni, vestea că mezina clanului Kardashian-Jenner, Kylie Jenner, a depășit pragul de 900 de milioane de dolari a făcut înconjurul lumii.


Kylie Jenner nu a făcut altceva decât să își dezvolte un brand de beauty și să își direcționeze comunitatea (numai pe Instagram are peste 111 milioane de followers) în direcția Kylie Cosmetics. Pe lângă Kylie Cosmetics, companie care îi aparține integral ei, aceasta câștigă o avere bunicică și de pe urma contractelor de televiziune și a endorsingului. Kylie va împlini 21 de ani în august și este doar unul dintre exemplele de succes. În lista de mai jos facem o trecere în revistă și a altor vedete care au pornit pe calea antreprenoriatului și… au dat lovitura!


Află ce afaceri de miliarde au vedetele de la Hollywood

George Clooney

 

Ce faci atunci când ești în Mexic și îți construiești o nouă casă? Mm, potrivit lui George Clooney, bei multă tequila. Actorul și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, Rande Gerber, s-au îndrăgostit de tequila și au hotărât să facă propria lor rețetă. Au ajuns apoi la o distilerie din Jalisco și au pus bazele brandului Casamigos Tequila, pe care l-au vândut anul trecut cu peste un miliard de dolari.

  • Ce afaceri au vedetele de la Hollywood și cu ce își ocupă timpul atunci când camerele nu filmează

related posts

Modifică setările cookies