Ce apariție! Dua Lipa în cea mai curajoasă rochie purtată vreodată în public


Cântăreața britanică are nu doar o voce diferită și un stil muzical care cucerește top după top, dar și un corp pe măsură. Tânăra de 22 de ani are atuurile unei brunete sexy, iar calitățile sale par să facă rețeta perfectă pentru succes.


Dua Lipa a atras toate privirile pe străzile din New York, unde fotografii au surprins-o din toate unghiurile. Un astfel de moment nu ar fi putut să treacă neremarcat, având în vedere ținuta curajoasă cu care artista s-a afișat în public.  Bruneta sexy a îmbrăcat o rochie albă, cu buline negre, cu o crăpătură laterală până la bust.

A fost o a legere riscantă, mai ales pentru că Dua Lipa nu a purtat lenjerie intimă, iar rochia a fost fixată doar cu ajutorul unor șnururi deasupra taliei.  Artista a pășit, însă, sigură pe ea pe străzile din New York, amuzându-se de reacția trecătorilor. 

Cântăreața obișnuiește să îmbrace ținute provocatoare, iar fotografiile ei sunt primite cu mult entuziasm pe rețelele de socializare. Dua Lipa se laudă peste 13. 000 000 de prieteni virtuali pe contul sau personal de Instagram, unde obișnuiește să posteze frecvent imagini din viața ei.

 

 

Ladybird

O postare distribuită de DUA LIPA (@dualipa) pe

 

Thank you Atlanta, The self-titled tour, 09.06.2018 ????✨ // shot by @pixielevinson

O postare distribuită de DUA LIPA (@dualipa) pe

 

Wench chic

O postare distribuită de DUA LIPA (@dualipa) pe

 

here forever

O postare distribuită de DUA LIPA (@dualipa) pe

 

  • Ce apariție! Dua Lipa în cea mai curajoasă rochie purtată vreodată în public

related posts

Modifică setările cookies