Ce apariție! Iubitul fiicei lui Dragnea, un fel de James Bond la nunta de la Palatul Snagov


Pe lângă Valentin, care s-a căsătorit în acest weekend, Liviu Dragnea mai are o fiică. Alexandra Dragnea este o prezența foarte discretă, care evită petrecerile mondene și se ține departe de paparazzi. 


Alexandra Dragnea se iubește de 4 ani cu Alex Mataev, un artist de peste Prut care a câștigat un concurs de talente în România și s-a stabilit aici. Cei doi formează un cuplu din 2014. 

Cântărețul a postat pe pagina sa de Instagram outfitul pe care l-a purtat la evenimentul de la Palatul Snagov, în fața a sute de persoane. "Este a doua oară în viața mea când port un costum. Data viitoare va fi ceva de genul Grammy, pentru că am pregătit câteva melodii care vă vor da pe spate. Nici nu-mi vine să cred că le-am scris eu!",  este mesajul care însoțește fotografia alb- negru. 


Citește și: Nora lui Dragnea are o mamă superbă. A impresionat la nuntă cu apariția ei

 

"Arăți fabulos!",  "Îți stă super bine! Ar trebui să o faci mai des!", "Ești foarte, foarte arătos!", i-au scris cei mai loiali fani pe rețeau de socializare.

Alex Mataev n-a postat nicio fotografie din timpul evenimentului și este foarte zgârcit cu imaginile în care apare și iubita lui.
În trecut, Alexandra  Dragnea  a filmat alături de iubitul ei pentru videoclipul piesei "Cu capul în nori." Videoclipul s-a filmat chiar pe domeniul lui Liviu Dragnea din Alexandria. 

  • Ce apariție! Iubitul fiicei lui Dragnea, un fel de James Bond la nunta de la Palatul Snagov

related posts

Modifică setările cookies