Ce s-a întâmplat cu actorul Keanu Reeves? Este de nerecunoscut! Arată ca un om al străzii


Keanu Reeves este de nerecunoscut. Paparazzi l-au surprins pe străzile din New York în timp ce fuma o țigară, iar aspectul lui era unul neîngrijit, părând mai degrabă un om al străzii. Totuși, fanii nu ar trebui să se îngrijoreze.

Tag-uri: #Keanu Reeves

Keanu Reeves nu mai amintește deloc de actorul care în anii `90 frangea inimile femeilor. În prezent, Keanu și-a lăsat barbă, părul este lung și neîngrijit, iar vestimentati lui este una cât se poate de modestă. Cel puțin asta au reușit să surprindă paparazzi, care l-au fotografiat pe străzile din New York. Puțini ar reuși să-l recunoască în aceste condiții, actorul părând un om al străzii.
Totuși, fanii nu ar trebui să se îngrijoreze, actorul se afla în pauza dintre filmările pentru producția cinematografică John Wick, film care va fi lansat în 2019. Deși Keanu este cunoscut pentru modestia cu care își trăiește viața, de această dată rolul i-a impus un look neîngrijit.

Pe plan profesional, Keanu este mai activ ca niciodată. Actorul lucrează la opt producții cinematografice, care vor fi lansate în 2018 și 2019.
Următorul film în care va juca se numește Destination Wedding și este o comedie romantică în care joacă alături de Winona Ryder. Cei doi participă la o nuntă și, deși inițial nu se suportă, ajung în final să fie atrași unul de celălalt.

Pe plan personal, Keanu nu și-a mai refăcut viața după ce iubita lui, Jennifer Syme, a murit în 2001 într-un accident rutier. Tragicul eveniment a avut loc la scurt timp după ce copilul pe care l-a făcut cu Keanu murise la naştere. Într-un interviu acordat recent, actorul în vârstă de 53 de ani a mărturisit că s-a resemnat cu gândul că nu va mai avea copii: “Am 52 de ani. N-o să mai am copii. E prea târziu. S-a terminat”.

  • Ce s-a întâmplat cu actorul Keanu Reeves? Este de nerecunoscut! Arată ca un om al străzii

related posts

Modifică setările cookies