Ce s-a intamplat cu Christian Clavier, Gerard Depardieu si Laetitia Casta la 14 ani de la filmul Asterix and Obelix vs. Caesar. Cum arata acum


In 1999, Christian Clavier si Gerard Depardieu, impreuna cu Laetitia Casta reuseau sa amuze pe toata lumea cu peripetiile lor din filmul Asterix and Obelix vs.Caesar.


 

La aproape 15 ani de atunci, cele trei nume mari din distributia filmului isi continua activitatea in domeniul cinematografiei, insa nici unul nu a mai impresionat cu vreun rol important, toti facand parte doar din proiecte mai putin cunoscute si fara asa mare succes.

 

 

In varsta de 61 de ani, Christian Clavier a devenit cunoscut pentru rolurile din seria Asterix and Obelix si din Les Visiteurs. Dupa filmul Asterix and Obelix: Mission Cleopatre (2002), Clavier a mai jucat in cateva productii franceze, nici una neridicandu-se la nivelul de popularitate pe care l-a obtinut in anii '90. Christian Clavier este prieten al fostului presedinte francez, Nicolas Sarkozy, iar anul trecut a emigrat in Marea Britanie ca urmare a taxelor pe venit pe care le-a impus Francois Hollande. 

 

 

Mult mai cunoscut decat colegii sai, Gerard Depardieu (64 de ani) a incercat sa ramana in atentia cinematografiei mondiale, insa cele mai importante productii in care a jucat in ultimii ani au fost Asterix and Obelix: God Save Britannia (2012) si Life of Pi (2012), iar pentru anul viitor are in lucru mai multe proiecte, cel mai important fiind filmul biografic francez despre viata lui Dominique Strauss-Kahn, Welcome to New York. La fel ca Christian Clavier, Depardieu a emigrat in Belgia, apoi s-a mutat in Rusia, unde a si primit cetatenia rusa.

 

 

La 35 de ani, Laetitia Casta are tot viitorul in fata. Devenita cunoscuta ca model, frumoasa actrita si-a facut debutul cinematografic chiar in filmul Asterix & Obelix vs. Caesar. De atunci, Laetitia a imbinat cu ambitie cele doua cariere, iar in 2012 a facut parte din distributia primul film american, Arbirage. Mama a trei copii, Laetitia Casta a prezentat pentru cei mai importanti designeri, printre care Jean-Paul Gaultier, Chanel, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, J. Crew, Louis Vuitton, Givenchy.


  • Ce s-a intamplat cu Christian Clavier, Gerard Depardieu si Laetitia Casta la 14 ani de la filmul Asterix and Obelix vs. Caesar. Cum arata acum

related posts

Modifică setările cookies