Potrivit informațiilor apărute la acea vreme și confirmate ulterior, Livia a început o relație cu Spike, nimeni altul decât unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Bordea și totodată unul dintre cavalerii de onoare de la nunta dintre actor și tânără.

Timpul a trecut, Spike și Livia au confirmat relația, dar nu s-au afișat foarte des împreună în spațiul public, iar multă lume a afirmat în mediul online că în prezent relația lor nu ar mai merge la fel de bine ca la început.

Zvonurile nu au fost confirmate de niciuna dintre părțile implicate, astfel că gurile rele au încetat să mai comenteze pe marginea acestui subiect.

Zilele trecute, însă, Livia Eftimie și-a speriat fanii din mediul online, după ce a postat un mesaj în care vorbea atât despre dorința de a trăi, cât și despre gândul de a muri.

„Câteodată merită să trăiești și doar pentru un apus de soare. Pentru o cană de cafea cu mult lapte, așa cum iți place. Pentru îmbrățișarea unui prieten, pentru o prăjitură la care poftești de mult. Pentru sentimentul de acasă. Pentru oamenii puțini care ți-au rămas, pentru drumurile lungi cu mașină, pentru prima întâlnire cu oceanul, pentru vocea din telefon care spune că-i lipsești.

Dar câteodată îți vine să mori! Doar pentru că nu ești niciodată de ajuns. Pentru că n-ai fost vreodată. Și nici nu vei fi! Ți-am povestit cum a fost când am descoperit timpul? Știi că atunci când eram mică și plouă afară, stăteam pierdută ore întregi la geam uitându-mă cum fulgera?”, a fost o parte din mesajul pe care fosta soție a lui Cătălin Bordea l-a postat pe Instagram.

foto: Instagram