Ce scoala de prestigiu va urma fiul cel mai mic al lui Donald Trump. Ce va studia acolo si cat costa cursurile pe un an


In varsta de 11 ani, Barron, fiul cel mai mic al presedintelui SUA, Donald Trump, va termina in curand clasa a cincea la scoala sa din New York si se va muta impreuna cu mama sa in capitala Americii, acolo unde va incepe cursurile la o alta instututie de prestigiu.


Barron Trump va merge la St Andrew's Episcopal School, care costa 38.000 $ pe an. Dupa ce Donald Trump a devenit presedintele Americii si s-a mutat la Casa Alba, Melania si Barron au ramas in continuare la New York. Acum cei doi urmeaza sa se alature presedintelui la Washington.

"Este cunoscuta pentru comunitatea sa diversa si pentru dedicatia pentru excelenta academica", a spus Melania intr-un comunicat.

Fondata in 1978, Scoala St Andrew are un total de 580 de elevi, de la gradinita pana in clasa a XII-a. Numarul de elevi dintr-o clasa variaza intre 11 si 13.

Barron pare ca adora sa poarte in fiecare zi un costum, cravata si sa joace golf cu tatal lui. Se spune ca baiatul de 10 ani impartaseste si pasiunea tatalui sau de a face pe seful cu cei din jur. ”A concediat bone, a concediat menajere”, dezvaluia Melania intr-un interviu din 2011.

Tot Melania a spus despre el in trecut ca viseaza sa fie "jucator de golf, afacerist si pilot". "Cateodata il strig "micul Donald", pentru ca desi ca aspect este o combinatie intre noi, personalitatea este a tatalui sau".


  • Ce scoala de prestigiu va urma fiul cel mai mic al lui Donald Trump. Ce va studia acolo si cat costa cursurile pe un an

related posts

Modifică setările cookies